Installera en laddstolpe i Kalmar

Du som har elbil, du vill säkert ha en egen laddstolpe i Kalmar. Då kan det vara bra att installera laddstolpe Det finns ett bra företag du kan vända dig till för att få hjälp med just detta. Det är RW Elservice AB. De både säljer och installerar laddstolpar i Mönsterås och Kalmar med omnejd. Hos detta företag finns det även andra bra tjänster:

  • Elinstallationer
  • Industriservice
  • Automation
  • Service och underhåll
  • Solpaneler
  • Energilagring

Detta företag kan göra det mesta som har med el att göra så som service-, underhålls- och installationsarbeten.

I Kalmar kan du få tag på en bra laddstolpe

Du som behöver ha en laddstolpe i Kalmar, du kan med fördel vända dig till RW Elservice AB. De erbjuder högkvalitativa laddboxar, som du kan köpa. Dessa installeras sedan där du vill ha den. Det kan vara vid din villa eller vid en parkering. De erbjuder även installation vid större fastigheter och på offentliga parkeringar.

De laddstolpar som finns att välja på hos detta företag är en laddstolpe från GARO eller Wallbox. När det gäller de laddstolpar som är av märket GARO, så är dessa enkla att använda, har flera smarta funktioner samt en stilren design.

När det gäller Wallbox laddstolpe, så är den liten och kompakt men har ändå en karftfull prestanda samt en avancerad intelligens. Den gör din laddning av elbil enkel och snabb.

Vill du veta mer om dessa laddstolpar, eller mer om hur du kan få en installerad, då ska du kontakta RW Elservice AB.